Höstlov på
sveriges största badäventyr

Under höstlovet förvandlas Lost City till ett kusligt spökäventyr under en vecka. Höstlovsveckan är fylld med kusliga, spännande och roliga aktiviteter för barn i olika åldrar. Förbered dig på djungelspöken, ruskiga väderombyten och gamla bortglömda skatter.

Bo- och badapaket

Om ni vill stanna kvar i Örebro över natten, finns det flera olika bo- och badapaket att välja mellan. Du och familjen får bo en natt i Örebro och bada en hel dag på Lost City, från 1595 kr. I priset ingår övernattning i stuga samt entré till Lost City under en dag, för upp till fem personer.

Bad och boka-paket

Dödskallejakt och djungeläventyr

26 oktober–3 november Någonstans på Lost City gömmer sig en mystisk dödskalle och några magiska mynt. För evigt förlorade under ytan. Eller? Hitta dödskallen och vinn ett fint pris! Eller leta rätt på mynten och lös djungeläventyret med de magiska mynten.

Djungelkul med äventyrsklubben

28 oktober–2 november 13.00–16.00 På Äventyrsklubben får du träffa Lost Citys mest erfarna äventyrare som kan lära dig allt du behöver veta om överlevnad i djungeln. Här finns också halloweenpyssel, tävlingar, ansiktsmålning, tatueringar och ruskiga kackerlackor.

Spökhissen

28 oktober–2 november Spökhissen lever sitt eget liv. Vågar du åka med? Lös resans kluriga uppdrag på den skakiga färden upp mot det okända. Men du, se upp för den rysliga varelsen som kanske visar sig under resans gång! Spökhissen rekommenderas från 8 år eller i målsmans sällskap.

Läskig skattjakt

29 oktober och 31 oktober, 16.30-17.30 En lagom läskig spökvandring med ganska snälla spöken, för barn mellan 5–8 år. Vi startar vid campingens reception och spökvandringen leds av vår egen spökjägare. Ta på dig kläder efter väder och ta med en egen ficklampa så att du kan lysa upp i mörkret! Anmälan skickas till aventyrsklubben@gustavsvik.se, döp mailet till ”Läskig skattjakt” och skriv ålder, antal deltagare och vilken av kvällarna ni anmäler er till. Platserna är begränsade och det kostar 40 kr/barn.

Hemsökt skattjakt

29 oktober och 31 oktober, 18.00–19.30 Den hemsökta skattjakten bjuder på ruskiga spöken och läskiga figurer ute i det okända och passar barn som är 9 år eller äldre. Kom till campingens reception klockan 18.00, så får ni skattkartor att följa i vildmarken. Men, ni behöver själva ta med mod, bra kläder och en egen ficklampa för att klara skattjakten. Anmälan skickas till spokvandring@gustavsvik.se, döp mailet till ”Hemsökt skattjakt” och skriv ålder, antal deltagare och vilken av kvällarna ni anmäler er till. Platserna är begränsade och det kostar 60 kr/barn.