Upplevelser
för hela familjen

Någonstans i en djungel långt borta finns en plats som inte liknar någon annan. Skyddad av en djungel så djup och tät att få någonsin hittat fram. I den djupa dalgången omgiven av vilda forsar och skummande vattenfall ligger djungelstaden som legenderna viskat om i generationer. En magisk plats fylld av äventyr, gömda skatter och mystiska spår efter en förlorad civilisation. Vi kallar den Lost City.

Spännande skattjakter,
spel och äventyrsklubb

På Lost City finns det mängder av roliga skattjakter och kluriga uppdrag att göra. På de flesta lov och större helger öppnar vi också Äventyrsklubben där alla barn kan vara med på djungelkul. Du kan också uppleva äventyr hemifrån via våra olika spel som du hittar här på sajten.

Den försvunna djungelexpeditionen

Varje dag på Lost City kan du försöka att klara utmaningen och äventyret ”Den försvunna djungelexpeditionen”. Om du löser detta äventyr får du med dig en stämpelkod hem som du sedan kan använda här på hemsidan för att öppna äventyrets spännande del två.

Djungelkul med äventyrsklubben

Lost Citys Äventyrsklubb är öppen under de flesta större helger och lov och här kör vi roliga äventyrspyssel och annat skoj. Håll utkik efter Lost Citys egen äventyrare. När hon är på plats så är det äventyrsdags!

Spännande skattjakter på Lost City

I Lost Citys djungel och vilda vatten kan du vara med på roliga skattjakter som ”Jakten på kristall-dödskallen”, ”Diamantjakten” och ”De försvunna Guldmynten”. Spännande äventyr där vinnaren får ett fint pris. Håll alltid lite extra utkik på vår hemsida och facebook, där vi skriver om tävlingarna innan det är dags.

Kul badäventyr för de minsta gästerna

I minibadet (upp till 6 år) finns det två extra varma och sköna pooler med rutschbanor och alldeles intill finns ett lekområde med olika klätterleksaker. I den här delen av Lost Citys djungel har du alltid bra uppsikt över de mindre äventyrarna och precis bredvid minibadet ligger dessutom restaurangen med god frukt och mat. Det är också nära till badrum samt till sittplatser för dig som har med egen matsäck och mellanmål.