Kvala in på Lost City
den 23 September Kl 12-14

KVALTÄVLA TILL SM
I SVERIGES LÄNGSTA
DOUBLE RACER

Välkommen till SM-kval på Lost City – Sveriges största badäventyr. Här kommer vi att utse de mest våghalsiga och snabbaste åkarna och skicka dem vidare till höstens SM-final i vattenrutschbana.

Reglerna är enkla, du har två timmar på dig att få till ditt snabbaste åk i vår 155 meter långa double racer – Jungle Escape. 32 tävlande går vidare (16 i varje klass). Alla från 7 år är välkomna, du tävlar antingen i juniorklassen (7–16 år) eller Elitklassen (+17 år) och den enda utrustning som krävs är badkläder.

Det finns 100 startplatser i kvaltävlingen – först till kvarn gäller, så kom i tid! Anmälningsavgiften är 100 kr och då ingår inträde till badet, en goodie bag och en specialdesignad SM-badmössa. Hela anmälningsavgiften skänks till Water Aid som jobbar för för människors tillgång till rent vatten.

double racer gustavsvik jungle escape

Lost City
– det största badäventyret

Äventyret är nära. Det väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Kom och utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor – Jungle Escape, Treasure Hunter och River Run.